Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Mult discutatul tronson intră în reparaţii, contractul pentru execuţia lucrărilor de întreţinere fiind semnat azi de către Direcţia Judeţeană de Drumuri şi firma Axela. Valoarea lucrărilor este de 567.414 lei, iar ordinul de începere va fi dat în această săptămână!

„Din păcate, nu este singurul drum aflat într-o stare catastrofală. Până la începutul sezonului vom reuși să-l peticim cum putem“, spunea preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca, într-o declaraţie de presă dată în luna septembrie.

Se vrea şi modernizarea totală a acestui tronson, însă până atunci mai sunt paşi de făcut. Chiar la începutul lui 2021, atunci când s-a pus pe tapet infrastructura judeţului, Romeo Dunca spunea că DJ 582 poate fi reabilitat total, după clarificarea situației juridice a tronsonului de drum județean.

„Putem găsi finanțare pentru o reabilitare totală a acestui sector de drum important pentru turiști. Am primit asigurări că suprapunerile de teren cu persoane fizice de pe acest drum pot fi rezolvate astfel încât să avem tot traseul intabulat în Cartea Funciară. Condiție esențială pentru orice început“, a precizat șeful CJ, la vremea respectivă.

JCS-N.C.