Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Panică noaptea trecută într-un imobil din Caransebeș, situat în zona ACH, pe strada Independenței, după ce la parter a izbucnit un incendiu, soldat, din păcate, cu decesul unui bărbat!

Pompierii de la Detaşamentul Caransebeş au fost solicitați să intervină în jurul orei 1.50 la un incendiu într-o garsonieră situată la parterul unui imobil tip P+1. Salvatorii au ajuns rapid la fața locului: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și două echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Șase persoane care locuiau la etajul 1 al imobilului au fost evacuate de pompieri, iar alte 12 persoane s-au autoevacuat.

„În interiorul locuinței de unde a pornit focul a fost descoperit un bărbat decedat, în vârstă de 44 de ani. Concomitent cu acțiunea de evacuare și salvare a persoanelor, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. În urma incendiului au ars mobilier și articole textile și s-au deteriorat pereții și tavanul locuinței. De asemenea, au fost afectați de fum pereții holului de la parter. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.”, a precizat Iulia Rusan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

JCS-R.M.