Caraş-Severin, Romania

MĂURENI – O nouă ediție a competiției juvenile la fotbal va avea loc duminică, 14 mai, pe terenul sintetic din comuna Măureni! Edițiile precedente ale Kinder Cup s-au adresat grupelor de copii născuți în 2012 și 2014, iar de această dată se vor întrece echipe de copii născuți în 2015!

Peste 100 de copii se vor întrece în 27 de meciuri interesante, așa cum apreciază Nicu Belcea, managerul adminsitrativ de la Mundo.

„Va fi o competiție în care șase cluburi foarte active la nivel de copii și juniori se vor întrece pe întreaga durată a zilei de duminică. Participă Atletico Arad, un club foarte cunoscut la nivel de copii și juniori, care a dat mari fotbaliști țării, inclusiv la Naţionala României. Bineînțeles, vor fi prezenţi colegii și prietenii noștri de la CSM Reşiţa. De asemenea, vine CSC Ghiroda Ghiroda, un club care are o bază foarte bună de selecție, apoi tradiționala echipă CFR Timișoara, dar și CSC Moşniţa, o grupare mai nou apărută, ca să zic așa, pe arta fotbalului juvenil. Noi, cei de la Mundo, în calitate de coorganizatori alături de Primăria Măureni, vom participa cu o echipă formată din copii de la cele cinci filiale ale noastre, care vor avea bucuria și plăcerea să se dueleze cu copii de vârsta lor din zona de vest a țării. Cei de la Ghiroda și Atletico au dorit neapărat să se înscrie cu un număr de două echipe. Aşadar, vom avea opt echipe înscrise în această competiție în care, pentru bucuria copiilor, fiecare echipă se va întâlni cu fiecare, rezultând un număr de 27 de partide foarte interesante. Cu siguranţă, cei peste 100 de micuți pe care îi așteptăm la Măureni ne vor oferi un spectacol fotbalistic de calitate.”, a declarat Nicu Belcea, managerul administrativ de la Mundo Reșița.

JCS-Ștefan Moraru