Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Inspectoratul General de Aviaţie, prin Unitatea Specială de la Caransebeş, a sprijinit încă o acţiune în cadrul proiectului „Dincolo de nori“, derulat la Ineleţ de Asociaţia Comanderia Eugeniu de Savoya din Timişoara!

Mai exact, cu elicopterul Unităţii Speciale de la Caransebeş azi, 2 noiembrie, a fost dusă centrala termică pentru Centrul comunitar integrat de acolo.

„Nu este prima dată când IGAV, prin Unitatea Specială de Aviaţie de la Caransebeş, ne sprijină cu transportul a diverse lucruri acolo la Ineleţ, lucruri imposbil de transportat în alt mod. Îi mulţumesc domnului comandant Ciprian Rusu pentru implicare, mereu ne-a fost alături în astfel acţiuni notabile“, ne-a spus Cristian Neghină, omul care mobilizează asociaţia şi diverşi oameni să deschidă ferestre în cer, prin binele făcut. „La Centrul comunitar a fost mult de muncit aici. Am adus materiale, am construit, am zugrăvit, am montat instalaţii, am adus medici. Au fost mulţi oameni care s-au implicat, financiar şi uman, şi cărora le mulţumesc. Unii au renunţat, alţii încă îmi sunt alături. Zilele trecute ne-a ajutat domnul preşedinte Romeo Dunca. Poate vor mai veni şi alţii, îi aştept. Oricum, eu nu renunţ. Viaţa mea ar fi prea săracă fără potecile spre Ineleţ, fără bucuria cu care oamenii de aici mă aşteaptă, fără dorinţa de a face ceea ce ne-am propus eu şi cei de la Asociaţia Comanderia Eugeniu de Savoya. În schimbul a ceea ce dăruim primim adevăruri, acele adevăruri care fac viaţa frumoasă!“, ne-a mai spus Cristian Neghină.

JCS-Nina Curiţa