Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deşi miercuri seara Judecătoria Reşiţa a dat o hotărâre în favoarea lui şi a echipei sale de consilieri, respingând contestaţia liberalilor, PNL Caraş-Severin a atacat-o joi!

Hotărârea emisă în 2 septembrie de către Judecătoria Reşiţa n-a fost definitivă, aceasta fiind atacată de liberali la Tribunalul Caraş-Severin. Despre soluţia pronunţată miercuri seara, şeful PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a declarat: „Nu putem să spunem decât că lucrurile încep să intre în normal. Hotărârea nu este definitivă, ne așteptăm ca PNL să o conteste prin apel la Tribunalul Caraș-Severin pentru că au dovedit că le este foarte frică de o confruntare corectă, în campanie electorală, și nu încearcă decât să evite o asemenea situație. Este regretabil că un partid istoric ajunge să dea dovadă de atât de multă lașitate“.

Ieşit învingător şi după această contestaţie a liberalilor, Adrian Torma a fost recunoscător că i-a avut alături pe cei din conducerea PSD Caraş-Severin, care l-au încurajat să lupte pentru cetăţenii care vor să-l aleagă: „Prin decizia Judecătoriei Reşiţa, a învins dreptatea. Mă bucur că s-a luat această decizie de a putea reintra în competiţia electorală“.

Rezultatul ultimei runde a confruntării este încă aşteptat după ce se pronunţă Tribunalul Caraş-Severin.

JCS-A.G.