Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rămași fără antrenorul Alin Minteuan, care și-a reziliat de comun acord contractul cu clubul, fotbaliștii rosso-neri vor întâlni la finalul acestei săptămâni una dintre cele mai puternice echipe din Liga 2!

În etapa a XXI-a a ligii secunde, CSM Reșița va juca duminică, 28 martie, de la ora 15:00, cu FC Universitatea Craiova 1948, pe stadionul din Valea Domanului. De pregătirea acestei partide se ocupă în acest moment Călin Cheregi, ajutat de Sergiu Coc. Reșița vine după eșecul la scor de tenis, 0-6, cu Comuna Recea, în timp ce Universitatea Craiova a remizat acasă, scor 0-0, cu Farul Constanța.

Oltenii nu concep să nu câștige în Valea Domanului și să rateze play-off-ul. „La Reșița vom reuși să marcăm și totul va intra în normal”, a declarat antrenorul Craiovei, Eugen Trică.

După această ultimă etapă din sezonul regulat vor începe play-off-ul și play-out-ul Ligii 2. Formația olteană se află pe primul loc, la egalitate de puncte, 32 la număr, cu Poli Timișoara (locul 2), Farul (locul 3) și Pandurii Tg. Jiu (locul 4). Reșița se va lupta pentru evitarea retrogradării, fiind pe locul 17, cu 19 puncte după 18 meciuri.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea