Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Fără posibilitatea de a schia, două timișorence au vrut să se distreze pe patru roți pe Muntele Mic, însă s-au răsturnat și au suferit răni care au necesitat intervenția salvatorilor montani. Incidentul s-a petrecut ieri după amiază, pe pârtia Borlova!

Timișorencele, două surori de de 41 și 42 de ani, erau la Muntele Mic unde și-au petrecut minivacanța de Revelion. De la șeful Salvamont Caraș-Severin, Cornel Galescu, am aflat că cele două femei au plecat cu un vehicul de tip buggy pe pârtia de schi Borlova, însă nu au putut controla mașinuța și s-au răsturnat. Au intervenit imediat salvamontiștii de pe Muntele Mic care le-au acordat primul ajutor, însă cum una din cele două turiste acuza dureri la coloana vertebrală a fost chemată o ambulanță care le-a transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, pentru investigații mai amănunțite.

„Surorile au fost, tot timpul conștiente, cooperante și stabile hemodinamic, una fiind suspectă de traumatism toracic, iar cea de-a doua prezentând o scurgere a unei cantități de sânge din ureche în urma unei lovituri (otoragie).”, au precizat reprezentanții SMUC.

JCS-R.M.