Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – A spus-o chiar preşedintele Romeo Dunca, acesta precizând că luna aceasta materialele vor fi urcate sus pe acoperiş, iar din ianuarie se trece la treabă. Mai mult, şeful judeţului spune că se vor repara şi scările din faţa clădirii palatului administrativ!

Scările vor fi reparate până la Sărbătorile de iarnă. „Vom termina până la Crăciun și treptele și de la Consiliul Județean și de la Sala Polivalentă, pentru că Centrul arată prea frumos ca să îl știrbim cu niște lucruri neterminate“, a precizat Romeo Dunca.

Cât despre acoperişul clădirii Consiliului Judeţean, Dunca spune că reparaţiile vor începe în ianuarie: „Până la mijlocul lui decembrie vom urca materialele. Nu am găsit încă finanțare, dar caut proiecte care nu sunt realizate, depășite de termen și unde au fost alocați bani hai să zicem un pic dubios și o să facem niște corecții. Dar lucrările se vor face. Şi vom mai schimba unele lucruri“.

Preşedintele Consiliului Judeţean a început deja unele modificări, atunci când a dat jos portretele foştilor preşedinţi, lăsând doar o placă cu numele acestora şi perioada în care au condus judeţul, iar în locul lor punând tablouri cu Mihai Eminescu, Constantin Brâncuşi, Traian Vuia, Eftimie Murgu.

„Acești înaintași ai neamului trebuie să ne motiveze. Întotdeauna când intrăm aici trebuie să îi vedem și să știm să avem respect pentru munca lor, pentru ceea ce și-au dorit ei pentru poporul acesta. Aducem normalitatea la Consiliul Județean. Şi credeți-mă, ca să am forța și plăcerea să intru aici trebuie să mă uit în stânga să văd niște oameni de referință ai neamului românesc și să știu că atunci când intru acolo trebuie și eu să nu mă fac de râs în fața românilor“, a precizat Romeo Dunca.

JCS-Nina Curiţa