Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Preşedintele PSD Caraş-Severin susţine că e o politică a liberalilor de a nu-şi recunoaşte incompetenţa administrativă în situaţii de criză ca cea a Staţionarului 3!

La conferinţa de presă a PSD Caraş-Severin, susţinută joi, Silviu Hurduzeu, candidat pentru Parlamentul României la Camera Deputaţilor, şi-a expus punctul de vedere legat de Staţionarul 3: „Ministerul Sănătăţii n-a dat nici un ban spitalului din Reşiţa. În această perioadă, Consiliul Judeţean a alocat sume, nu doar pentru spitalul din Reşiţa, ci pentru toate spitalele din judeţ, dar cea mai mare parte a acestor bani a fost pentru SJUR, aproximativ 5 milioane de lei, din care 2 milioane au fost pentru aparatură şi echipamente destinate luptei împotriva Covid, 2 milioane au fost pentru dezvoltare şi 1 milion pentru secţiunea de funcţionare“.

El a spus că nu e corect ca întreaga vină să-i revină Alinei Stancovici, care conduce spitalul doar de câteva luni, cu atât mai mult cu cât la conducerea spitalului se află o întreagă echipă. De asemenea, speră să nu se renunţe la finanţarea pentru reabilitarea şi modernizarea Staţionarului 3. „În plină pandemie, când toate spitalele spun că nu mai au medici, să spui că la spitalul din Reşiţa medicii primari nu au de lucru şi fac doar operaţii uşoare (…), să spui că la Reşiţa sunt prea mulţi medici primari şi că nu e nevoie de ei mi se pare un atentat la sănătatea cetăţenilor din judeţul Caraş-Severin“, a subliniat preşedintele PSD, Silviu Hurduzeu.

Comandat de PSD Caraş-Severin, cod mandatar 11200020.