Hurduzeu la Camera Deputaţilor, Mocioalcă la Senat! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Da, citiţi bine: Ion Mocioalcă a revenit în PSD şi a fost recompensat cu primul loc la Senat!

PSD a finalizat listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare, candidaturile fiind aprobate şi la nivel naţional. Astfel, în judeţ, primul pe lista pentru Camera Deputaţilor este preşedintele Silviu Hurduzeu, urmat de Marius Damian. Pe locul trei este fostul deputat Ioan Benga, urmat de fosta judecătoare Gabriela Stuparu. Pe listă se află şi Dorinel Ungureanu, fostul viceprimar de la Anina, iar ultimele două locuri sunt ocupate de Alin Mihăescu şi de Gore Bardac, primarul de la Mehadia.

La Senat, lista PSD în Caraş-Severin este deschisă de fostul secretar general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, care a trecut luni la PSD. Acesta este urmat de Adrian Torma, Doina Stângu şi Remus Rof, primarul de Dognecea.

„Urmărim să obţinem două locuri de deputat şi unul de senator. Da, Ion Mocioalcă a revenit în PSD. Se ştie că a plecat din cauza lui Liviu Dragnea. Acum fiind altă conducere s-a întors în PSD“, ne-a spus Silviu Hurduzeu, şeful social-democraţilor cărăşeni.

În 2016, când Ion Mocioalcă era în fruntea PSD Caraş-Severin, organizaţia a obţinut la alegeri un scor istoric, ducând în Parlament trei deputaţi şi un senator.

JCS- N.C.