Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Asta spunea preşedintele PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, vizavi de plecarea Luminiţei Jivan din rândul social-democraţilor cărăşeni. Mai mult, Hurduzeu susţine că se aştepta la un asemenea gest din partea fostei şefe a PSD, deoarece în ultima vreme Jivan nu a mai prea fost alături de organizaţie!

„Am aflat despre decizia Luminiței Jivan de a demisiona din PSD Caraș-Severin. În ultima perioadă, Luminița Jivan nu a mai fost alături de organizația noastră. Eu consider că, dacă ești un luptător adevărat, rămâi și lupți, îți asumi tot ce ai făcut și ce nu ai făcut, mai ales în momentele decisive. Luptătorul adevărat are meciuri în picioare și nu abandonează, iar în politică, de obicei, nu rezistă decât cei care trec şi proba timpului”, ne-a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin.

Vă reamintim că miercuri seara, Luminiţa Jivan a demisionat din PSD Caraş-Severin, susţinând că decizia ei nu a fost una uşoară, dar că toate se fac la timpul potrivit. Deşi nu a spus ce planuri are, pe scena politică se zvoneşte că Jivan ar merge la Partidul Ecologist, condus de omul de afaceri Vali Armaşu.

JCS-N.C.