Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Iulian Bulai a reușit să stârnească revolta oamenilor pe o reţea de socializare după ce a ironizat prăbușirea cascadei Bigăr. Deputatul cărăşean, Silviu Hurduzeu, susține că „acest geniu al politicii va intra în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă!“

Şeful PSD Caraş-Severin, care indiferent de funcţia ocupată a promovat mereu judeţul Caraş-Severin, a reacţionat dur după ce deputatul USR de Neamţ, Iulian Bulai, spunea că există şi alte obiective de vizitat în România, nemodificate în Photoshop. „Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamț, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeți, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbușească. Este durabilă, autentică și minimalistă. Vă așteptăm cu drag și multă răbdare. P.S.: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”.

După postare, Silviu Hurduzeu a spus că „Iulian Bulai recidivează! Am crezut sau mai bine spus am sperat că limita habarnismului a fost atinsă de Vlad Voiculescu! Dar nu este așa! Pe culmile superficialității, tupeului și ale ignoranței tinde deputatul Iulian Bulai, acest geniu al politicii, care la vârsta de numai 2 ani și jumătate avea discuții cu mama despre mineriade. Domnule Bulai, românii încep să se sature de joaca voastră de-a politicienii! Nu este o concurență între cascadele din România, dacă înțelegeți ce vreau să spun! Sunt locuri frumoase în țara asta și corect ar fi să ne mândrim cu toate! Poate n-o fi apărut Cascada Bigăr pe cărțile poștale, dar dumneavoastră sigur veți apărea în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă!“.

JCS-Nina Curiţa