Hurduzeu apără Cascada Bigăr şi dă de pământ cu deputatul Bulai - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Iulian Bulai a reușit să stârnească revolta oamenilor pe o reţea de socializare după ce a ironizat prăbușirea cascadei Bigăr. Deputatul cărăşean, Silviu Hurduzeu, susține că „acest geniu al politicii va intra în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă!“

Şeful PSD Caraş-Severin, care indiferent de funcţia ocupată a promovat mereu judeţul Caraş-Severin, a reacţionat dur după ce deputatul USR de Neamţ, Iulian Bulai, spunea că există şi alte obiective de vizitat în România, nemodificate în Photoshop. „Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamț, pe Muntele Ceahlău. După cum vedeți, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbușească. Este durabilă, autentică și minimalistă. Vă așteptăm cu drag și multă răbdare. P.S.: nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”.

După postare, Silviu Hurduzeu a spus că „Iulian Bulai recidivează! Am crezut sau mai bine spus am sperat că limita habarnismului a fost atinsă de Vlad Voiculescu! Dar nu este așa! Pe culmile superficialității, tupeului și ale ignoranței tinde deputatul Iulian Bulai, acest geniu al politicii, care la vârsta de numai 2 ani și jumătate avea discuții cu mama despre mineriade. Domnule Bulai, românii încep să se sature de joaca voastră de-a politicienii! Nu este o concurență între cascadele din România, dacă înțelegeți ce vreau să spun! Sunt locuri frumoase în țara asta și corect ar fi să ne mândrim cu toate! Poate n-o fi apărut Cascada Bigăr pe cărțile poștale, dar dumneavoastră sigur veți apărea în topul celor mai slabi parlamentari din istoria post decembristă!“.

JCS-Nina Curiţa

4 Comentarii

  1. Mare prost esti Hurduzeuleeee…..

    Omul a avut drepate…dar tu esti prea prost sa citesti corect. Reproduc:”nu avem cărți poștale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”….si are mare dreptate ca au fost nenumarate imagini photoshopate cu cascada Bigar si realitatea era departe de adevar. Cunosc multe persoane ce au venit din toate partile Romaniei si s.au declarat dezamagite de ce au gasit vs ce vedeau in diverse poze si carti postale photoshopate!!! Si in plus mizeria, haosul si chinezarismele de nedescris din weekend. Eu cred ca efectiv cascada a zis stop acestor mizerii facute in jur in ultimii ani!!! Si bine a facut…..natura si a cerut drepturile de liniste si relaxare!! Pacat ca acum lumea va merge sa vada ” cum arata cascada dupa surpare!!” 🙂

  2. Omul are dreptate sa critice, a reparat drumurile catre toate obiectivele turistice ale judetului, si a identificat turisti care nu au plecat injurand ca realitatea din teren nu seamana cu pozele din Photoshop. Socialistii au ridicat turismul din judet si au facut studii de fezabilitate pentru planurile de finantare a obiectivelor turistice de la Herculane pana la Cheile Nerei chiar daca niciodata realizate. Cred ca a uitat Hurduzeu cine a vandut Herculanele pe nimic la Armas si Taracila, la fel ca statiunea Semenic sau spatiile comerciale din Resita. Nici justitia nu e mai buna pentru ca dosarele treneaza de peste 20 de ani indiferent de cine e la putere, iar acum sunt rezistii ca sa fie tacamul complet. Vai de capul vostru cu cine va mai crede si mai merge sa voteze.

    • N-a uitat nimic si sunt convins ca stie bine ca partidul din care face parte a vandut cea mai mare parte din ceea ce s-a vandut si cum/unde/ catre cine; dar are sarcina de la acelasi partid care l-a facut parlamentar sa „combata politic” si tintele sunt USR si PNL; sa vii si sa discuti despre incompetenta dupa ce-ai dat tarii prim-ministri ca Viorica Dancila, Sorin Grindeanu si Viorel Ponta precum si si o pleiada de ministri „geniali” ca Liviu Pop si Petre Daea (ca sa enumar doar dintre cei mai proaspeti) dovedeste doar ca esti un fidel membru de partid care respecta linia partidului „propaganda e mai importanta decat realitatea”.

      • ti se pare ca Oros e genial???? poate Bode de la MAI>>>>>

Adaugă comentariu