Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Cei care se alături astăzi PSD în judeţul nostru o fac din dorinţa de a face parte din echipa care doreşte binele Caraşului.“, susţine liderul PSD Caraş-Severin!

PSD Caraş-Severin i-a primit în rândurile sale pe Daniel Danu (viceprimar cu atribuţii de primar în oraşul Anina), pe Măceşanu Ciprian Sebastian şi pe Sima Mihaela Iasmina (primar şi viceprimăriţă în comuna Ticvaniu Mare), Ioan Rusu (primar în comuna Ezeriş), pe Marius Pohanka (primar la Naidăş) şi pe Ion-Marius Ișfan (primar în comuna Zorlenţu Mare).

„Pentru mine, este o bucurie şi o onoare să văd că tot mai mulţi aleşi locali apreciaţi şi respectaţi în comunităţile lor, oameni care au construit cu muncă şi pricepere, aleg să vină în proiectul meu şi al Partidului Social Democrat prin care vrem să arătăm că se poate şi în Caraş, se poate şi la noi. Administraţia şi politica sunt jocuri de echipă. Cei care se alătură astăzi PSD în judeţul nostru o fac din dorinţa de a face parte din echipa care doreşte binele Caraşului. Eu nu-mi ameninţ nici colegii, nici adversarii politici cu dosare penale, nu fac circ şi nu-mi ridic poalele în cap. Cei care vin lângă noi astăzi o fac cu inima deschisă şi din dorinţa ca lucrurile să se schimbe în bine în judeţul nostru începând cu 9 iunie. Vremea experimentelor politice volatile a trecut. Acum, Caraşul are nevoie de proiecte, seriozitate, muncă şi o echipă sudată. Acesta este angajamentul nostru!“, a spus Silviu Hurduzeu.

JCS-Nina Curița