Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – HC Adrian Petrea – Steaua București va fi joi, 13 octombrie, de la ora 16, la Sala Polivalentă.

În etapa a opta a Ligii Zimbrilor, HC Adrian Petrea Reșița va întâlni pe teren propriu pe Steaua București. Partida este programată joi, 13 octombrie, de la ora 16, la Sala Polivalentă din Reșița. Elevii antrenorului Adrian Petrea vin după înfrângerea de la Focșani, 20-27, din etapa a șaptea și țintesc victoria în meciul de joi după-amiază. Echipa reșițeană se confruntă și cu câteva probleme de ordin medical, cel mai afectat fiind pivotul Paul Giotoiu, care nu mai joacă deja de câteva etape, urmând să se opereze. „Paul Giotoiu este o pierdere grea pentru noi pe postul de pivot. El s-a accidentat, trebuie să-și facă o operație de reconstrucție a ligamentelor și va fi indisponibil o perioadă destul de lungă. Ceea ce pentru mine și pentru echipă este un minus. În afară de Paul Giotoiu, lotul este valid din punct de vedere medical”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Pentru echipa reșițeană urmează trei meciuri importante, susține Adrian Petrea. Primul dintre ele e joi, cu Steaua. „Urmează un ciclu de trei meciuri, pe care îmi doresc foarte mult să le câștigăm. Ne ajută puțin și programul, pentru că vom juca două dintre meciuri pe teren propriu, e vorba de meciurile cu Steaua și cu Turda. Sunt niște meciuri pe care noi le putem câștiga, doar să depășim momentele acestea oscilante din jocul nostru, de acasă și din deplasare. Acolo într-adevăr am suferit. Dacă stăm și ne uităm pe clasament, locul ocupat nu ne face cinste. Nu este însă o situație dramatică, gândiți-vă că este doar a șaptea etapă, mai sunt o grămadă de etape, se pot întâmpla multe pe parcursul campionatului. Dar e important să ținem pasul cu plutonul fruntaș, pentru că dacă ne vom îndepărta de aceste echipe, ne va fi foarte greu să fim în play-off. De aceea, trebuie să câștigăm următoarele trei meciuri”, a mai spus antrenorul Adrian Petrea.

Partida HC Adrian Petrea Reșița – Steaua București va fi arbitrată de M. Pintea (Cluj) și M. Sas (Bihor). Observator: Gheorghe Bejinariu (Pitești). HC Adrian Petrea este pe locul 11, cu 7 puncte.