Handbalul spectacol revine în Sala Polivalentă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Prima ediţie a Cupei CSM Reşiţa la handbal masculin va avea loc în zilele de 27 şi 28 august!

Echipele pe care le-am invitat la turneu sunt echipe de liga a doua, care ne pot fi adversare şi în campionat. Vineri, de la ora 16:30, vom juca cu Politehnica 2, iar de la 18:30 vom întâlni CSM Oradea. A doua zi, sâmbătă, de la 12:30, vom juca cu Severinul. Sunt echipe care vin şi pleacă, nu pot sta peste noapte la Reşiţa, şi nu am putut lega altfel meciurile. Aşteptăm cât mai multă lume la sală să vină să ne susţină, dar sunt în continuare restricţii. Spectatorii vor trebui să prezinte dovada vaccinării, un test PCR sau un test antigen negativ făcut cu maximum 24 de ore înainte”, a precizat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal de la CSM Reșița.

Pentru a putea intra în Sala Polivalentă, iubitorii handbalului trebuie să facă dovada vaccinării sau a unui test RT-PCR negativ (maxim 48 de ore înainte) sau a unui test antigen negativ (maxim 24 de ore înainte).

De asemenea, în incinta sălii masca este obligatorie și se vor respecta măsurile de distanțare socială. Minorii nu trebuie să prezinte dovadă vaccinării sau a unui test.

 JCS-Ștefan Moraru