Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița va juca joi, 4 aprilie, de la 16:30, cu CSM Odorheiul Secuiesc, în etapa a IX-a a play-off-ului de promovare al Diviziei A!

Formația din Odorheiu Secuiesc este lider, cu 16 puncte obținute în șase jocuri, fiind și singura echipă din play-off neînvinsă până în acest moment. De cealaltă parte, deși vine după succesul cu 38-35 de pe terenul echipei CSO Teutonii Ghimbav, handbaliștii reșițeni nu au un play-off prea reușit și sunt doar pe locul 6, cu 7 puncte în cont.

Liderul de galerie Florin Boboescu face apel la fani să vină în număr mare și să-i susțină pe handbaliști. „Invităm toți reșițenii la Sala Polivalentă, la derby-ul de handbal masculin dintre CSM Reșița și Odorheiul Secuiesc, să fie alături de băieții noștri, pentru a încerca să ducem împreună echipa spre victorie. Doar mulți si uniți vom putea învinge liderul. Doar împreună putem reuși. Doar împreună suntem mai puternici. Forța CSM Reșița!”, a spus Florin Boboescu, liderul de galerie de la echipa de handbal a Resiței.

JCS-Ștefan Moraru