Quantcast
Handbalistele din Anina, pe podiumul timisean - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

ANINA – Echipa AS Mathias Hammer este pe locul al treilea în Campionatul Județean Timiș.

Participarea în Campionatul Județean Timiș de handbal feminin este una cu rezultate bune pentru echipa AS Mathias Hammer Anina. Singura echipă cărășeană înscrisă în competiție cu formații din județul Timiș a avut un parcurs bun în turul campionatului, în care a înregistrat patru victorii, un egal și a pierdut două meciuri.

Cu 13 puncte acumulate, AS Mathias Hammer Anina ocupă locul al treilea în clasament, după Unirea Sânnicolau Mare, singura neînvinsă, și LPS Banatul Timișoara. Elevele profesorilor Manole Vrînceanu și Cătălin Manuel Carabin au încheiat turul cu o victorie pe teren propriu, 34-22 (14-9), în fața formației Record Jimbolia, singura competitoare alcătuită exclusiv din senioare. Echipa anineană se bazează pe eleve ale Liceului Mathias Hammer, dar a fost întărită și cu foste handbaliste ale divizionarei A Universitatea Reșița, cum sunt Alina Titi, Lavinia Gavriluță, Anca Potocean, Alina Scutaru și Adelina Corjuc.

Alte sportive sunt localnice: Andreea Argyelan, Denisa Vătămanu, Valentina Pop, Maria Buluta, Ionela Buluta, Mihaela Avasîlcăi, Violeta Fluțar, Romina Dragomir. De la echipa din Anina s-a transferat la junioarele III de la LPS Banatul Timișoara talentata Tania Schwartz, care, conform protocolului încheiat între cele două entități sportive, poate evolua pentru Mathias Hammer atunci când timișorencele nu au meci în Campionatul Național.