Grindeanu crede că cetăţenii au nevoie de fapte, nu de spectacol - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Fostul premier îl susţine pe actualul preşedinte CJ, Silviu Hurduzeu, pentru un nou mandat la conducerea judeţului, considerând că acesta ştie să facă bine oamenilor în stilul lui!

Prezent la Reşiţa, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a spus că judeţul nostru este unul dintre puţinele judeţe în care s-a reuşit să se facă o alianţă capabilă să câştige alegerile în judeţul Caraş-Severin. „Toţi cei care fac parte din această alianţă au dovedit deschidere şi bună credinţă pentru un scop final bun, acela de a avea această alianţă în Caraş-Severin“.

Grindeanu a subliniat că susţinerea sa pentru Silviu Hurduzeu la conducerea judeţului este în primul rând personală, fiindcă au fost colegi de clasă timp de 12 ani, din şcoala primară până la absolvirea liceului, câţiva ani chiar colegi de bancă, iar prieteni de peste 30 de ani: „Este unul dintre puţinii oameni pentru care bag mâna în foc oricând, că este un om cinstit, corect şi care vrea binele cetăţenilor. Este unul dintre oamenii care va continua în modul lui, nu spectaculos, dar eu cred că cetăţenii n-au nevoie de spectacol, au nevoie de fapte, în stilul lui de a face bine cetăţenilor din Caraş“.

Grindeanu a mai spus că trebuie să se păstreze un cadru electoral constructiv şi decent în campania electorală, fiindcă doar astfel cetăţenii din Caraş-Severin vor avea de câştigat:„Cărăşenii sunt oameni mândri care îşi aleg oamenii locului! (…) Silviu Hurduzeu merită să fie în continuare preşedintele CJ Caraş-Severin“, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD, care a specificat că pentru a-l ajuta, se va afla în judeţ pe toată durata campaniei.

JCS-A.G.

(PE)

Comandat de Partidul Social Democrat. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar 21200019