Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Prezent sâmbătă la Caransebeș ca să nu apară surprize la alegerea lui Felix Borcean ca șef al PSD-ului municipal, prim-vicepreședintele social-democrat Sorin Grindeanu a reluat unele din temele de campanie din 2020, lansând un atac dur spre Romeo Dunca și liberalii din Caraș-Severin!

În scurtul discurs ținut în fața membrilor PSD din Caransebeș, fostul premier a subliniat nevoia unei echipe bine închegate, fără tabere, dar a reluat și câteva din temele cu care PSD a pierdut alegerile la județ în urmă cu doi ani, deși și atunci, în luările sale de poziție, Sorin Grindeanu era foarte sigur că Dunca nu va câștiga în fața lui Hurduzeu, iar PSD nu va pierde din mână consiliul județean. Acesta a umblat la coarda sensibilă a celor prezenți cu mesajul că gugulanii și cărășenii sunt oameni mândri, cărora nu le place să vadă în presă scandaluri de imagine, dar le-a transmis și că, în opinia sa, Dunca a venit în Caraș-Severin doar să se căpătuiască pe la Muntele Mic.

„Trebuie să fim o echipă, și cred că asta trebuie să se întâmple la Caransebeș dacă vrem să câștigăm. Asta va trebui să se întâmple și la Reșița. Eu cred că v-ați săturat, vă spuneam că nu puteți alege pe unu ca Dunca, fiindcă pe omul acela îl interesează doar un anumit aspect și nu-l interesează județul. Nu va mai fi în 2024! Și? Și-a atins scopul. Care? Înțeleg că a câștigat un proces cu Voislova, execută, și ăia nu au decât să-i dea foarte mult teren. Aia l-a interesat și aia îl interesează în Caraș. Carașul a ales în 2020, a vrut să aibă acest experiment, Dunca și echipa, hai să nu zic altceva. Nu-mi place ca și cărășean, ca și gugulan, să văd pe posturile de televiziune lucruri care nu ne fac cinste vizavi de imaginea noastră. Gugulanii și cărășenii sunt oameni mândri, experiențe de acest tip, Dunca și echipa, cred că trebuie să înceteze și vor înceta în 2024. Dar vor înceta dacă vom înțelege toți să tragem la aceeași căruță”, a fost mesajul liderului PSD pentru caransebeșeni și cărășeni.

JCS-R.M.