Gloria Resita si CSM Scolar Resita, front comun - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La începutul acestui an, oficialii celor două cluburi reşiţene s-au întâlnit pentru a stabili relaţii de colaborare, în dorinţa dezvoltării fotbalului din municipiul de pe Bârzava.

Un pas foarte important, având în vedere „tradiţia“ ultimilor ani a relaţiilor dintre grupări. La baza acestor demersuri stau trei oameni de sport cu intenţii dintre cele mai bune. Este vorba despre Pavel Aghescu, preşedintele Consiliului de Administraţie al CS Gloria Reşiţa, Gabriel Stănucă, preşedintele Secţiei de Fotbal a clubului din Lunca Bârzavei, şi Cristian Bobar, preşedintele CSM Şcolar Reşiţa.

„Ceea ce trebuia să facem mai demult, s-a împlinit acum, ne-a precizat Pavel Aghescu. Am acceptat propunerea de a întări echipa din Valea Domanului, beneficiind în schimb de aportul mai multor jucători juniori, sau ajunşi la finalul junioratului, fotbalişti de perspectivă care au şansa de a se lansa la Gloria Reşiţa“.

Pe de altă parte, prof. Cristian Bobar ne-a declarat: „După ce am discutat cu Gabriel Stănucă, un om foarte sufletist, m-a impresionat deschiderea spre colaborare a domnului Pavel Aghescu. Le mulţumesc pentru înţelegere şi îi asigurăm că vom da dovadă de aceeaşi deschidere, pentru binele celor două cluburi“.