Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Puștoaica din Caransebeș a evoluat foarte mult în ultimul an și a reușit să urce pe podium, într-un concurs dificil!

Traseul de la Cheile Grădiștei a fost unul cu destule încercări pentru participanți, însă Giulia Pârvu, legitimată la Velocitas Timișoara, a făcut față cu brio dificultăților de pe traseu și a terminat concursul pe poziția a treia, obținând un meritat bronz.

Giulia Pârvu a ocupat locul 3 la juniori la prima etapă de Cupa României de MTB XCO 2024, desfășurată la Cheile Grădiștei pe traseul pregătit pentru Campionatul European de XCO din 8-12 mai. Sunt bucuroasă că, în ultimul an, Giulia a evoluat foarte mult, a muncit zilnic pentru asta, iar rezultatele încep să se vadă. La Cheile Grădiștei a fost un traseu dur, cu sărituri, cu trambuline, dar a reușit să cucerească medalia de bronz.“, ne-a spus mama Giuliei, Tania Pârvu, cea care de ani de zile încearcă, cu succes, să insufle tinerilor din Caransebeș pasiunea pentru mersul cu bicicleta în natură.

Poate și mai mulți vor veni spre acest sport, pentru că peste doar câteva zile, România organizează pentru prima dată, tot la Cheile Grădiștei, Campionatul European de MTB XCO, competiție la care sunt așteptați 10 mii de spectatori pentru a-i vedea la lucru pe cei mai importanți cicliști de MTB din Europa.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu