Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Oamenii legii au depistat joi, 27 iunie, patru bărbați pe numele cărora erau emise mandate de arestare, trei având mandate de executare a pedepsei închisorii și unul mandat european de arestare!

Într-unul dintre cazuri, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au depistat în municipiu, un bărbat de 41 de ani, din Focșani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni de furt, pe teritoriul Austriei. Alți trei bărbați, unul în vârstă de 24 de ani, din Lăpușnicu Mare, unul de 35 de ani din Lăpușnicel și celălalt în vârstă de 25 de ani, din localitatea Cuptoare, condamnați de Judecătoria Reșița și Judecătoria Oravița la pedeapsa închisorii cu executare, unul pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier și ceilalți doi pentru infracțiuni de furt calificat și distrugere, au fost depistați tot joi, de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Orașului Anina.

Trei dintre cei patru bărbați au fost transportați la Penitenciarul Timișoara, iar cel de-al patrulea a fost prezentat procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore. Ulterior, va fi prezentat judecătorului de la Curtea de Apel Timișoara, în vederea dispunerii arestării preventive, până la definitivarea procedurilor de extrădare către autoritățile austriece.

JCS-N.C.

Adaugă comentariu