Caraş-Severin, Romania

GĂRÂNA – În acest weekend, iubitorii muzicii folk vor avea ocazia să-i asculte pe cei mai îndrăgiţi cantautori români ai momentului, dar şi voci noi ale genului!

Sâmbătă, 1 august 2020, în ranch-ul muzical din Poiana Lupului vor urca pe scenă Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Tatiana & Marius Ojog , Marius Matache & Berti Barbera, iar duminică 2 august 2020, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu, Marius Bațu, Elven Birds. Organizat de Lupo Touring şi La Scena, evenimentul va fi prezentat de Roxana Morun.

Cea de-a XIV-a ediţie a festivalului se va desfăşura, spre deosebire de alte ediţii, în condiţii speciale, de maximă securitate, măsurile luate de organizatori respectând prevederile legale în contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim două persoane, iar biletele au termene de intrare în ranch, pentru a se evita înghesuiala. De asemenea, din cauza contorizării, inclusiv copiii trebuie să aibă bilet.

Biletele se mai pot achiziţiona la intrarea în incinta festivalului. Organizatorii îi roagă pe cei prezenţi la Gărâna să-şi cumpere biletele vineri după-amiază sau sâmbătă până la prânz, pentru evitarea aglomeraţiei. Concertele încep la ora 20.00, după această oră urmând să se închidă uşile ranch-ului. Accesul nu este permis fără mască de protecţie!

JCS-A.G.