Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cel mai frumos cadou: sănătatea! Cel mai elegant: frumuseţea! Împletite amândouă, vă împlinesc! Iar pentru împlinirea voastră Salon Diva B&G a dat startul voucherelor de Moş Nicolae!

Dacă vrei să faci un cadou de care să se bucure cineva drag, dacă vrei să îţi dăruieşti o stare de bine, mergi la Salon Diva B&G din Caransebeş şi alege un Voucher Cadou! Pentru cineva drag sau pentru tine! Poţi alege din variantele standard sau îţi poţi combina propriile servicii de care vrei să beneficiezi.

Un tratament cosmetic este un prin pas spre încrederea ce o oferă frumuseţea. Un drenaj limfatic face bine organismului. Epilarea laser este o experienţă ce merită trăită pentru o piele catifelată! Acestea sunt cele mai simple proceduri pe care le găsiţi la salon. Nu trebuie trecute cu vederea CRIOLIPOLIZA, ENDERMO EXPERT PRO, SCULPTOR, MST-ul, OXIGENUL HIPERBARIC, MICRODERMABRAZIUNEA sau HIFU. Toate sunt minunate, toate au rolul să te facă să te simți feminină, frumoasă, gingașă. Pe scurt, să fii tu însăți în fiecare moment.

Fă o simplă programare la 0724 850 733. Şi alege să fii frumoasă!