Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – 2022 va putea fi întâmpinat în acest fel atât în centrul Reşiţei, cât şi în Parcul Tricolorului. Anunţul a fost făcut de primarul Ioan Popa, care invită oamenii să-şi petreacă sărbătorile în tihnă, alături de familii!

„Le doresc sărbători fericite şi un an nou cu bucurii. Să stea împreună cu copiii şi nepoţii, să aibă parte de zile de linişte, să se întâlnească cu rude care sunt plecate. Pentru că microuniversul familiei cred că e mai bun decât orice. Le doresc toate cele bune şi să ne vedem într-un an 2022 cu mult mai multe realizări”, sunt cuvintele primarului.

Referitor la noaptea dintre ani, Popa a dezvăluit că primăria nu a demarat discuţii cu trupe deoarece pandemia a pus în dificultate pe toată lumea şi nu s-a dorit implicarea în cheltuieli pentru evenimente a căror desfăşurare ar fi stat sub semnul incertitudinii. „Cred că am luat decizia corectă să aşteptăm, să fim circumspecţi. Nu ne-am hazardat la târguri de sărbători pentru că nu e momentul. Văd că vin în România cam 100.000 de români zilnic. E bine că vin acasă, dar e trist că atât de mulţi români sunt nevoiţi să trăiască în alte părţi şi să vină doar de sărbători”, a încheiat primarul.

Pentru că noaptea dintre ani e un moment în care fiecare îşi pune nădejdea în mai bine, să ciocnim o cupă de şampanie şi să sperăm la mai binele întregii lumi.

JCS-Ionel Ivaşcu

FOTO: Deschide Reșița