Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La conferința de presă de după meciul cu Progresul Spartac (0-0), întrebat dacă mai are nevoie de jucători, antrenorul Reșiței a precizat faptul că formația din Valea Domanului este în discuții cu un atacant și cu un mijlocaș central!

Deși nu a vrut să dea numele jucătorului de la UTA Arad pe care și-l dorește, Flavius Stoican a dat de înțeles că este vorba despre Kyvon Leidsman, atunci când un jurnalist a rostit numele atacantului. Leidsman este un vârf născut în 1998 și a jucat pentru UTA în toate meciurile, excepând victoria cu FCSB. Totuși, el a intrat de fiecare dată în teren din postura de rezervă. Jucătorul nu prea vrea să vină la Reșița în Liga 2, iar Stoican și Bobar au puțin timp la dispoziție să-l convingă, deoarece se închide perioada de transferuri.

„Nu vrem să luăm doar de dragul de a lua jucători, dar suntem în discuții cu un jucător de la UTA Arad. Este vorba despre un atacant, doar că trebuie să avem răbdare, să vedem decizia lui. Este destul de greu să-l convingem să vină să joace în Liga 2, nu neapărat la Reșița, deoarece UTA este în prima ligă. Ne mai interesează un mijlocaș central și sper să reușim să-l aducem în această perioadă. Legat de jucătorul de la UTA, este vorba despre un vârf, dar nu aș vrea să dau numele, deoarece nu am acceptul lui și în acest moment este sceptic și nu ar prea vrea să vină. Noi avem la Reșița o infrastructură corectă și ar putea să crească în Liga 2, decât să stea pe bancă la UTA. Este vorba despre un jucător străin. Vom vedea dacă vom putea să-l aducem. Mai avem nevoie de un jucător născut în 2003 și avem în vedere un fotbalist talentat pe postul de mijlocaș.”, a declarat Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru