Fii Moș Crăciun pentru o zi - dacă eşti creştin! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Dacă Moş Nicolae nu a ajuns la toţi copiii săraci, cu siguranţă va ajunge Moş Crăciun, pe lista căruia se află şi familiile nevoiaşe!

Parohia Greco Catolică Doman şi Asociația Generală a Românilor Uniți Greco-Catolici Reșița (AGRU) au organizat o nouă campanie umanitară de Crăciun. „Mai este puțin timp până la sărbătoarea Nașterii Domnului Isus Cristos, precizează preşedintele AGRU Reşiţa, Mihele Bogdan Andrei, magia Crăciunului începând deja să se instaleze discret în inimile noastre. Totuși, ca adevărați creștini, nu putem lăsa ca euforia sărbătorilor să nu ne determine să ne gândim la cei nevoiași. Fiecare copil îl așteaptă pe Moș Crăciun. Din păcate sunt atât de mulți copii pentru care Moșul încărcat cu daruri este doar un vis. De aceea, am inițiat proiectul umanitar «Fii Moș Crăciun pentru o zi!»“.

Campania se desfăşoară în perioada 7 – 22 decembrie 2020, în acest interval creştinii cu suflet mare fiind aşteptaţi să facă donaţii în alimente, dulciuri, îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării sau bani. „Astfel, a adăugat preşedintele AGRU Reşiţa, putem aduce bucuria Crăciunului în sufletele tuturor copiilor. În aceste vremuri, să învățăm din nou să fim adevărați creștini!“, este îndemnul acestuia.

În contextul pandemiei de Covid-19, voluntarii AGRU se vor deplasa la domiciliul celor ce vor beneficia de donații. Pentru detalii referitoare la campanie sau donaţii, a fost pus la dispoziţie tel. 0731/811362, pagina de Facebook a Parohiei Greco-Catolice Doman şi a lui Mihele Bogdan Andrei, precum şi adresa de e-mail a acestuia: bogdanmihele@yahoo.com.

JCS-Alexandra Gorghiu