Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asocierea Dirksen-Electroechipament Industrial se va ocupa de revitalizarea spațiilor verzi din zona Sălii Polivalente din Caransebeș. Primăria a semnat contractul de lucrări cu cele două firme, în valoare de 1,3 milioane de lei, bani alocați de la bugetul local al municipiului Caransebeș!

Potrivit reprezentanților municipalității caransebeșene, spațiile verzi și aleile dintre blocuri care vor fi revitalizare și modernizate sunt în cartierul Pipirig, pe străzile Aleea Rapsodiei, Aleea Sportivilor și Luță Ioviță. Proiectul prevede reabilitarea și crearea unor alei pietonale, plantări de arbori, dotarea cu mobilier urban, echipamente de joacă și de fitness și iluminat public cu led.

„Lucrările prevăzute acoperă tot aspectul urbanistic al zonei amintite, de la alei de legătură <<verzi>> și alei de promenadă, până la zone de socializare și de recreere în spațiile verzi. Începem din Pipirig, dar nu pentru că e zona în care locuiesc eu. Țelul meu e să fac fiecare cartier în această manieră, dar diferit, fiecare cartier să aibă propria lui personalitate, propria lui amenajare peisagistică.”, a explicat primarul Felix Borcean.

Potrivit edilului, cele două firme au la dispoziție 6 luni, de la primirea ordinului de începere a lucrărilor, pentru realizarea investiției din zona Sălii Polivalente.

JCS-R.M.