Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Salvatorii reșițeni au intervenit, în primele ore ale dimineții, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă cu modul de descarcerare, la un accident rutier petrecut pe raza municipiului Reșița, DN58, la ieșirea spre Caransebeș!

„În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, iar o persoană de sex feminin a rămas încarcerată în autoturismul pe care îl conducea. Aceasta a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale mașinii în stare de conștientă si predată echipajului Serviciului de Ambulanță Județean, în vederea transportării la spital. Cea de-a doua persoană implicată în accident a fost evaluată la fața locului, urmând să fie transportată la spital pentru investigații.“, transmite ISU Semenic.

Potrivit Poliției județului, accidentul din care a rezultat rănirea celor două persoane s-a produs astfel: „În timp ce o femeie de 47 de ani din Reșița conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Reșița, la intrare în municipiu, ar fi intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 38 de ani, din Reșița. În urma accidentului, femeia de 47 de ani a rămas încarcerată în autoturism, fiind extrasă și transportată la spital. De asemenea, conducătorul auto a fost rănit și în prezent se află la spital unde i se acordă îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând că nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Momentan, traficul rutier în zonă se desfășoară dirijat pe un sens. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.“

JCS-A.M.