Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – PSD Caraş-Severin a respectat decizia primilor doi oameni din partid, Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu, şi merge pe mâna lui Felix Borcean la alegerile locale din luna iunie!

E bătut în cuie că PSD îl va propune pe actualul primar al Caransebeșului pentru un nou mandat, anunțul urmând să fie făcut în scurt timp.

Vineri dimineața a avut loc o întâlnire între șeful PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, primarul Felix Borcean, secretarul general al PSD CS, Luca Mălăiescu, Marius Isac, Marius Damian și Bebe Pasere, în care s-au prezentat rezultatele sondajului comandat, pentru a nu mai exista dubii, chiar de prim-vicele social democraților, Sorin Grindeanu. În urma acestor rezultate, li s-a transmis celor care-l voiau pe Felix Borcean scos din cărți că PSD va merge cu acesta candidat pentru funcția de primar, fiind cea mai bună variantă în acest moment, atât pentru Caransebeș, cât și în perspectiva sprijinului pentru Silviu Hurduzeu la președinția Consiliului Județean.

În concluzie, sursele noastre ne-au declarat că tehnic și politic nu se mai putea trece peste anunțul făcut în decembrie 2023 de Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu chiar la Primăria Caransebeș. „Eu cred în continuitate și mai ales în continuitatea oamenilor care transformă din temelii un oraș.”, spunea atunci șeful PSD, Marcel Ciolacu, în timp ce Sorin Grindeanu lămurea lucrurile pentru toată lumea: „Păi nu am anunțat mai înainte și eu, și domnul prim-ministru cine-i candidat? Păi ce-am făcut noi mai devreme?”

Cât despre ceilalți contracandidați ai lui Felix Borcean, sursele noastre ne-au precizat că Marius Isac va rămâne în echipă cu Silviu Hurduzeu pentru CJ, în timp ce pe Marius Damian și Bebe Pasere nu e exclus să-i regăsim în lupta pentru fotoliul de primar al Caransebeșului independenți sau de la alte partide decât PSD.

JCS-Nina Curița