Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După cele opt etape trecute, lider în Liga a IV-a este FC Nera Bogodinț, cu 21 de puncte obținute în șapte partide!  În ultimul meci, formația pregătită de Cristian Șodâncă s-a impus cu scorul de 2-0 în fața echipei CS Moldova Nouă!

La egalitate de puncte cu Nera Bogodinț este și Viitorul Armeniș, dar cele 21 de puncte au fost obținute în opt jocuri. Magica Caransebeș este în scădere de turație și a căzut pe locul 3, cu 19 puncte, după semieșecul de la Vrani.

„A fost un meci tipic de campionat în care am jucat împotriva unei echipe ambițioase, dar victoria noastră nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Poate unii vor spune că a fost doar 2-0, dar obiectivul nostru nu este să ne umilim adversarii. Avem totul sub control! Atât timp cât marcăm un gol mai mult decât adversarul și punctele rămân la noi și suntem în grafic. Am observat și noi că unii încă suferă de pe urma meciului cu noi și fac tot felul de scenarii care nu își au rostul. Fotbalul se joacă doar pe teren și noi nu ne luăm decât măsuri pentru echipamentele baieților. Cel mai corect este să ne cunoaștem limitele, slăbiciunile și să ne vedem fiecare de echipa lui, iar după meciuri să rămânem prieteni. Miercuri noi vom disputa rejucarea cu Mehadia, care nu s-a prezentat în etapa 4.”, a spus Cristian Șodâncă, directorul sportiv de la Nera Bogodinț.

În etapa a VIII-a din Liga a IV-a s-au mai jucat CS Oțelu Roșu –ACS Viitorul Armeniș 1-3, CSC Voința Vrani – ACS Magica Caransebeș 1-1, CS Oravița – Mundo Reșița 4-1, CS Mehadia- Voința Șoșdea 0-2, Narcisa Zervești – Minerul Dognecea 6-2 și Nera Bozovici – CSO Anina 1-0.

În etapa a IX-a se vor întâlni Minerul Dognecea – Nera Bozovici, Mundo Reșița – FC Nera Bogodinț, CSO Anina – CS Oravița, Moldova Nouă – CS Mehadia, Magica Balta Caransebeș – CS Oțelu Roșu, Voința Șoșdea – CSC Voința Vrani și ACS Viitorul Armeniș – ACS Narcisa Zervești.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu