Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Minerul Motru 3-1 (2-0), în etapa a XXVI-a a Ligii a III-a de fotbal. În ciuda diferenţei de poziţii în clasament, meciul a început echilibrat, primul şut la poartă aparţinând gazdelor, în minutul 8 Ganea expediind o torpilă de la 20 de metri, care nu a nimerit însă ţinta. Scorul a fost deschis în minutul 11, după o centrare perfectă venită de pe dreapta, de la Văcărescu, Morar învingându-l pe Trică cu o lovitură de cap, de la linia careului de 6 metri. Oaspeţii, bine aşezaţi în teren şi cunoscând jocul, au ieşit la pressing, oprind atacurile gugulanilor undeva la centrul terenului, astfel că următoarea fază de poartă a gazdelor am consemnat-o abia în minutul 38, după o pasă bună a lui Ganea, care l-a angajat pe stânga pe Şandru, iar acesta, talonat de Dicu, a tras, de la 8 metri, în plasa laterală a porţii oltene. Acelaşi Dicu a greşit însă în minutul 43, când l-a faultat pe Morar în suprafaţa de pedeapsă, penalty-ul dictat de „centralul” Mircea Ardelean fiind transformat impecabil de Suru, care a trimis în vinclul din stânga al porţii lui Trică.

Deşi gazdele au echilibrat jocul, oaspeţii au reuşit să reducă din handicap în minutul 63, când Stoenac a trimis cu latul, de la 10 metri, după o centrare venită de pe partea dreaptă, de la Ştefan.

Scorul final a fost stabilit în minutul 75, de către Ganea, care, angajat bine de Dragu, l-a învins pe Trică cu un lob de la 18 metri. Acest rezultat, coroborat cu victoria FCM Reşiţa în deplasare, la Făget, scor 2-0, şi înfrângerea suferită de Apă Craiova la Jiul Rovinari, asigură menţinerea echipei gugulane în Liga a III-a şi în campionatul viitor.

Cu patru zile de această partidă, formaţia caransebeşeană a beneficiat de sprijinul internaţionalului Dan Alexa, originar din municipiul de pe Timiş şi Sebeş, care a participat la antrenamentele echipei, în toată această perioadă.

FC Caransebeş: Socaci, Gulea (min. 87, ţuţul), Dodoacă, Firan, Vătafu (57, Albet), Mariţescu, Suru, Ganea, Văcărescu (63, Dragu), Morar (79, Simescu), Şandru; rezerve: Doran, Beucă, Doman. Antrenori: Marius Dulca, Dan Doran.