FC Caransebes a transat derby-ul amical cu Muncitorul Resita - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – FC Caransebeş – Muncitorul Reşiţa 3-1 (2-0), într-o confruntare de pregătire pentru noul sezon.Scorul a fost deschis în minutul 20, în urma unei lovituri libere din marginea careului, un corner scurt, dictată de „centralul“ Paul Peica după un fault asupra lui Bârsan. Centrarea a fost reluată de Feneş, în fundaşii reşiţeni, mingea a ajuns la Ov. Bălan, şutul acestuia, din semifoarfecă, de la 14 metri, învingându-l pe Gavriş.

Golul doi a venit în minutul 39. Feneş a prins o torpilă de la 25 de metri, la semi-înălţime, Gavriş a respins în lateral, cu greutate, însă numai până la Staicu, care, din unghi, a trimis cu latul în plasa porţii reşiţene.

Apoi, în minutul 59, Bârsan i-a aşezat excelent, de pe dreapta, balonul lui Vijulie, care a pus latul de la 8 metri, ridicând scorul la 3-0.

Oaspeţii au redus din handicap în minutul 77, în urma unei lovituri de pedeapsă acordată după ce tânărul portar caransebeşean l-a faultat în careu pe Panduru. Penalty-ul a fost transformat cu siguranţă de Zgăbei.

FC Caransebeş: Cioloca, Firoiu, Covăsală, Ov. Bălan, R. Costachi, Şandru, Feneş, Suru, Văcărescu, Staicu, Bârsan; au mai jucat Socaci, Vijulie, Bâldea, Nemţescu, Frenţ, D. Bona, N. Bona, Albert, Mariţescu. Antrenori: Liviu Achim, Dan Doran.

Muncitorul Reşiţa: Gavriş, Bobină, L. Dobre, Crăguia, Ţimbota, Beică, Micu, Avramovici, Vasiliu, R. Dumitru, Chitucea; au mai intrat, în repriza secundă, Giurcanu, Jurj, Rarinca, Mateaş, Cărăgin, Sturzu, Popescu, Hălmaci, Mihuţescu, Zgăbei, Panduru. Antrenori: Viorel Lolea, Adrian Cârjan.