Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Cărășenii operatorului de apă și canal au parte în această perioadă și de surprize: o tombolă pentru cei care-și creează un cont online până la sfârșitul anului!

S-a tot vorbit despre modernizarea și digitalizarea operatorului de apă care, în ultima vreme, a oferit cetățenilor și posibilitatea de a plăti, prin diferite platforme, factura online. De această dată, însă, lucrurile sunt și mai simplificate, astfel că există posibilitatea înregistrării clienților și achitarea facturilor direct de pe telefonul mobil, prin intermediul unei aplicații dedicate.

Mai mult decât atât, cărășenii care își fac cont sunt înscriși automat într-o tombolă. Câte 5 premii pentru persoanele fizice, persoanele juridice și asociațiile de proprietari. Astfel, dacă asociațiile de proprietari pot câștiga 5 vouchere de câte 1.000 de lei, cu care pot plăti consumul de apă facturat de AquaCaraș, persoanele fizice pot câștiga un televizor, un laptop, un frigider, o mașină de spălat și un aspirator, la fel ca și cele juridice.

„Venim în sprijinul clienților noștri oferind posibilitatea plății online a facturilor pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare, informează societatea. Noua facilitate este oferită gratuit, prin platforma Aqmeter. Aceasta poate fi accesată la adresa https://app.aqmeter.com/register sau prin instalarea aplicației mobile Aqmeter de pe Google Play sau Apple Store. Important! Clienții care își fac cont pe platforma Aqmeter până la 31.12.2023 participă automat la tombola organizată de AquaCaraș SA. Punem la bătaie 15 premii, la trei categorii. (…) Toate detaliile despre facilitatea de plată online și despre concurs se găsesc pe https://aquacaras.ro/plateste-factura-online/

Platforma oferă detalii despre pașii necesari înregistrării și posibilitățile oferite de aplicația mobilă. „Clienții AquaCaraș SA care aleg să se înroleze în platforma Aqmeter vor putea vizualiza facturile și toate informațiile legate de situația contului de client în cel mai facil mod posibil, precizează operatorul de apă. Aceștia vor primi factura pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare imediat ce este emisă, pe e-mail, și vor putea face plata direct din aplicație, economisind timpul pierdut pentru a se deplasa la casierie. Toți utilizatorii își pot administra singuri contul de client: își pot schimba parola, pot administra mai multe contracte printr-un singur cont și pot face setări de configurare pentru a primi notificări prin e-mail. Aplicația se adresează tuturor clienților și reprezentanților legali ai societăților comerciale, instituțiilor publice care au încheiat un contract direct cu AQUACARAȘ S.A. Aplicația poate fi utilizată și de reprezentanții asociațiilor de proprietari pentru plata online a facturilor în numele locatarilor pe care îi reprezintă.“

Extragerea câștigătorilor va fi organizată la sediul AquaCaraș SA, din Reșița, situat pe strada Fântânilor nr. 1B, în 5 ianuarie 2024. Extragerea va avea loc manual, din două boluri pentru fiecare categorie. Un bol va conține conturile participante/categorie și cel de-al doilea va conține premiile. Se va extrage contul câștigător și premiul aferent acestuia, separate pentru fiecare categorie. Extragerea va fi transmisă online, iar câștigătorii vor putea ridica premiile de la sediul AquaCaraș.

JCS-A.M.