Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. O firmă privată din domeniul aviaţiei, ce a vrut să îşi păstreze anonimatul, sponsorizează 10 elevi din cadrul liceului!

10 dintre elevii liceului, unic în Vestul ţării, sunt privilegiaţi. Şi asta pentru că o firmă din domeniul aviaţiei a ales să sponsorizeze 10 elevi cu suma de 18.000 de euro/an, adică 1800 de euro pentru fiecare copil. La ora actuală, instituţia de învăţământ are 7 elevi în clasa a X-a şi deja 8 sunt înscrişi în clasa a IX-a. Înscrierile continuă.

„Avem elevi din Vestul ţării, dar şi unul din Suceava. Înscrierile continuă, aşa că toţi cei care vor ca odraslele lor să aibă o meserie bine plătită în viaţă să îi îndrume spre noi. În primul an, elevii vor plăti o taxă, însă începând din anul doi, în funcţie de rezultate, nu vor mai plăti. Dacă sunt competenţi şi le place ceea ce fac vor fi adoptaţi de sponsori precum Romaero, Boeing şi Lockheed Martin. Aţi văzut că prima firmă care îi sponsorizează a apărut deja“, ne-a spus administratorul SC Aeroportul din Caransebeş, Gabriel Olariu.

Liceul Tehnologic „Max Ausnit” funcționează în condiții perfect legale. „Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean şi-a manifestat intenţia de a ne sprijini demersurile, iar după vizita efectuată domnii inspectori au fost mulţumiţi de baza materială ce o avem“, ne-a mai declarat Gabriel Olariu.