Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – De această dată, ruleta s-a dovedit norocoasă pentru DJ 581 Secășeni-Grădinari, indicând chiar o grosime a asfaltului mai mare decât era obligatorie prin contract!

O vizită în teren, pe DJ 581, intersecția cu DJ 586 A – Secășeni și intersecţia cu DN 57 – Grădinari, a fost organizată la mijlocul acestei săptămâni, sub conducerea președintelui Consiliului Județean, Romeo Dunca, la care au participat și reprezentanți ai executantului, dirigintele de șantier, reprezentanții celor două UAT-uri partenere, Ticvaniu Mare și Grădinari, și reprezentanți ai Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Vizita în teren a avut drept scop efectuarea de verificări suplimentare a stratului de asfalt, fiind prelevate probe de pe toată lungimea drumului de 8,5 kilometri.

„În noiembrie 2020 predam domnului Ianko, unul dintre proprietarii societății comerciale care a câștigat licitația modernizării DJ 581 Secășeni-Grădinari, o ruletă de care l-am rugat să țină cont atunci când va pune în operă materialele din lista de cantități, povestește Romeo Dunca. Dovada că noi facem carote pe lucrările tuturor constructorilor cu care suntem în relații contractuale o avem și azi. Ruleta a fost folosită se pare, cu succes pentru noi. Peste tot grosimea stratului de asfalt a fost peste obligația din contract. Mulțumim și succes în continuare!“

Potrivit administrației județene, aceasta are datoria să întrețină drumurile finalizate și pe cele care urmează să le modernizeze, dar și să asigure un trafic rutier sigur și facil pe toate drumurile județene.

JCS-T.K.