Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca și deputatul PNL, dr. chirurg Jaro Marșalic, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților, s-au întâlnit cu dr. Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății și actual președinte al Comisiei de Sănătate, discuțiile axându-se atât pe rezolvarea problemelor legate de spitalul modular din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, cât și pe construirea unui nou spital județean!

Cei doi l-au informat pe Tătaru că forul județean are deja depus proiectul de finanțare pentru spitalul modular, cu documentațiile complete, la Ministerul Sănătății și este al doilea județ la nivel național care a depus un astfel de proiect.

„Totodată, s-au căutat soluții și la problemele legate de sursele de finanțare pentru construirea unui nou spital județean de urgență la Reșița. În perioada următoare, toți cei implicați pentru ca acest lucru să se întâmple în județul nostru, vor urmări ca această finanțare să se materializeze ori prin Planul Național de Redresare și Reziliență, ori prin viitorul Program Operațional pentru Sănătate 2021-2027”, se arată într-un comunicat de presă al PNL Caraș-Severin.

JCS-L.A.