Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asta promite șeful județului, care s-a arătat din nou vehement, declarând că acționează împotriva tuturor celor „care nu-și fac treaba și care se luptă să se agațe de banii județului! Fără să-i merite și fără să facă nimic“!

Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, a adus din nou în discuție o suplimentare de fonduri alocată Caraș-Severinului – undeva la 3,44 milioane de lei –, punând accentul pe DJ 586A, podul de la Dognecea, unde se pun serioase probleme de siguranță: „Trebuie să înțelegem că podul de la Dognecea – în datele tehnice ale acestui drum – era pentru 18 tone. Dacă stăm astăzi și ne uităm, avem în fiecare zi camioane agresoare care au 40 sau 50 de tone și care continuă să treacă pe acest pod. Avem o soluție, avem bani pentru asta, să-l punem în siguranță. Nu avem încă soluții să facem un pod nou. În vom pune în siguranță, vom reduce puțin tonajul, sperăm să rezolvăm măcar așa, până vom putea face un pod nou acolo“.

Întrebat când se va face alt pod, oficialul a răspuns dând exemplu o altă construcție de acest gen, tot cu probleme și tot cu circulația închisă: „Podul de la Slatina Timiș vă promit că o să fie făcut din primii bani pe care o să-i recuperăm din cei dispăruți din județ, prin indolența, incapacitatea și hoția celor care au ținut umbrela la nereguli care s-au întâmplat aici“.

JCS-Antoniu Mocanu