Caraş-Severin, Romania

TIROL – … fiind un punct de atracție pentru o viitoare dezvoltare turistică. Șeful județului spune că, de îndată ce vor venii banii aferenți sumei defalcate din TVA, DJ 572 Fizeș-Tirol, proaspăt pietruit, va fi asfaltat!

Zilele trecute, Consiliul Județean Caraș-Severin, prin Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, a finalizat lucrările de pietruire la DJ 572 Fizeș-Tirol. Contractul, în valoare 282.744,67 lei, fără TVA, a fost executat de Cardinal DP Construct. Vestea bună este că, după ce Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin va primi suma aferentă din cota de TVA pentru reparații de drumuri, pe acest tronson se va aplica și un strat de asfalt.

Romeo Dunca a precizat: „Imediat ce vom primi de la bugetul central sumele aferente cotei de TVA care ni se cuvin, vom aplica și un strat de asfalt pe pietruirea nou făcută. Cu această ocazie vom repara și asfaltul degradat de la intersecția DN în apropiere de Berzovia până la Fizeș. Din păcate, deși drumul respectiv este nou făcut până la Fizeș, lucru de mântuială făcut în scop electoral, nu a ținut. Asfaltul s-a pus fără a exista o bază a drumului corespunzătoare. Localitatea Tirol merită asfalt, fiind un punct de atracție pentru o viitoare dezvoltare turistică!“

JCS-A.M.