Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Președintele CJ, Romeo Dunca, va deschide lista AUR la Camera Deputaților, susținerea sa fiind făcută publică și de George Simion!

Jocurile politice din ultima vreme din Caraș-Severin aproape că năucesc. Biroul Permanent Național al PNL a aprobat în sfârșit listele cu candidații din Caraș-Severin. Însă, fără Romeo Dunca, acesta retrăgându-se ieri. Locul său este luat de către Diana Loreta Păun, consiliera pe sănătate a președintelui Klaus Iohannis. Pe surse, am aflat că nici Felicia Quint nu mai candidează, în locul ei fiind Ovidiu Rădoi, însă până la confirmarea oficială rămâne un zvon.

Azi, Romeo Dunca spunea că mai așteaptă o singură garanție din partea lui George Simion pentru a-și pune numele pe buletinul de vot sub sigla AUR. „Îi cer ca în cazul sprijinului meu să promită public că va susține în viitorul Parlament, atât pentru formarea noului guvern, cât și în orice altă situație, ca orice funcție importantă să meargă către cei corecți și performanți, iar masurile votate să fie doar cele care într-adevăr sunt în favoarea cetățeanului obișnuit și a Statului Român.”, a spus Dunca.

Susținerea a venit din partea lui George Simion care a spus, printre altele, că Romeo Dunca este binevenit în rândurile AUR: „Ești mai mult decât binevenit în AUR, Romeo Dunca! Lupta ta împotriva PSD poate continua alături de noi, pentru că și noi luptăm împotriva urmașilor lui Iliescu și FSN-ului. Nu am făcut acest partid pentru a deveni încă un parazit pe spatele românilor și nu ținem ușile închise pentru oamenii ce vor să lupte pentru binele românilor.“

Astfel, la AUR, Dunca va fi pe primul loc la Camera Deputaților, iar medicul Paul Purea pe primul loc la Senat. În Caraș-Severin, pentru un loc de deputat se vor lupta direct Marcel Vela, Marius Isac și Romeo Dunca. Așadar, vom avea o toamnă interesantă din punct de vedere politic!

JCS-Nina Curița

4 Comentarii

  1. Ce simpla cerere, pare chiar realizabila. dar nu in Romania.

  2. E jenant cand ajung miticii sa candideze pe listele banatenilor (Caras, Timis).

  3. E foarte bine lucrul acesta. Știți de ce?? Doar asaisi dau in cap singuri și își sapă singuri groapa sleata PNL ista și PSD ista. Și nu într-o un final sa plece acasă cu coada intre picioare.

  4. Nu te teme ca STS nu doarme, ei stie de acum rezultatele. Pacat ca cei ce au fost observatori din partea unor partide n-au curaj sa vorbeasca, iar folclorul despre urna mobila, omul cu rucsacul de bani ce plateste fiecare poza cu telefonul a buletinului de vot sau intelegerea finala prin care se falsifica procesele verbale contra unor sume babane raman ingropate romaneste intre cei prezenti.

Adaugă comentariu