Dumitru Rujan: Caraş-Severinul merită să aibă un alt viitor! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Ştiu ce probleme are judeţul şi vreau să contribui la rezolvarea lor. Vin din mediul de afaceri şi ştiu că acest judeţ are nevoie de investiţii şi investitori!

Îmi propun să aduc o nouă filozofie în politica românească. Nu sunt genul care să lanseze acuzaţii şi să scormonească trecutul. Trăim în prezent şi crezul meu este că după alegeri, nu mai există stânga şi dreapta, există doar România. Toţi cei care vom fi în Parlamentul României trebuie să ne dăm mâna şi să asigurăm tuturor românilor un viitor mai bun.

Plecăm de la momentul de faţă, fără a privi înapoi, analizând situaţia actuală şi venind cu soluţii pentru viitor. Vin în faţa voastră cu promisiunea fermă că voi reprezenta interesele cetăţenilor din Caraş-Severin şi obiectivul meu este de a pune umărul la dezvoltarea acestui judeţ minunat care cu siguranţă merită un trai mai bun, o infrastructură mai dezvoltată, un mediu de afaceri mai prosper şi mai diversificat.

Pe 6 decembrie, aveţi posibilitatea să vă decideţi viitorul şi eu cred cu tărie că viitorul României poate fi luminos. Guvernarea liberală a dovedit că poate şi că vrea să schimbe radical mentalitatea politicii româneşti.

Aceste alegeri pot marca decisiv felul în care vor arăta România și județul nostru în următorii patru ani. Sunt alegeri despre viitorul nostru. Iată de ce, îi invit pe cărăşeni să vină într-un număr cât mai mare la vot și să aleagă partidul care poate aduce dezvoltarea județului nostru.

Venim cu idei noi, cu sufletul curat, cu mânecile suflecate şi pregătiţi de muncă. Echipa noastră este o garanție că proiectele actualei administrații liberale ale județului vor fi susținute mai eficient de la nivelul Parlamentului. Voi împleti tinereţea şi avântul meu cu experienţa colegilor din partid şi împreună cu dumneavoastră vom reuşi să realizăm ce ne propunem, anume să dezvoltăm Caraş-Severinul şi să dezvoltăm România!

Comandat de PNL Caraş-Severin, cod mandatar financiar 11200025