Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Potrivit deputatului cărăşean, votul pentru a scuti cetăţenii de copiile inutile cerute de sistemul public a fost dat miercuri. Mai e necesară promulgarea, pentru ca simplificările să intre în vigoare din 1 ianuarie 2022!

Deputatul cărăşean dă din nou o veste bună celor care tot bat drumurile pe la autorităţi şi instituţii, unde li se cer mormane de hârtii și de copii.

„Adio copii inutile! Instituţiile publice nu vor mai putea solicita copii după acte! Am votat miercuri pentru adoptarea Legii pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administraţiei publice centrale şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, pentru care am semnat alături de inițiator – colegul meu George Tuță! După promulgare, legea va intra în vigoare la 1 ianuarie 2022. Îmi doresc ca, prin munca din Parlament, să îmbunătățim constant viața românilor, să simplificăm și să eficientizăm relația pe care aceştia o au cu instituțiile statului!“, a încheiat deputatul Dumitru Rujan.

Mai multe detalii asupra proiectului se pot regăsi aici: http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=19441

În plus, deputatul cărăşean şi-a deschis porţile către cărăşeni: „Stimați cetățeni, vă aștept în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 12.00 şi 14.00, la cabinetul parlamentar, situat pe strada Mihai Viteazu, nr. 31, din Caransebeș, pentru a discuta și căuta soluții la problemele voastre. Îmi puteți trimite solicitările și pe adresa: [email protected]“, a precizat oficialul.

JCS-A.M.