Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Dat ca aproape sigur de mai marii liberalilor în echipa PNL și a candidatului Dumitru Rujan, managerul spitalului din Caransebeș lasă să se înțeleagă că nu e chiar așa!

Într-o emisiune la un post local de televiziune din Caransebeș, în care a participat alături de primarul Felix Borcean, Adrian Dumbravă a fost întrebat cum e cu poza cu Marcel Vela și cu comunicatul liberalilor care-l dădea ca și intrat în echipa PNL. Și, surpriză! Managerul spitalului caransebeșean n-a confirmat aceste lucruri – ce-i drept, nici nu le-a infirmat – însă a afirmat că nu a promis nimic liberalilor.

„Cu PNL am avut discuții pentru că a avut deschidere și m-a contactat. Nu le-am promis nimic, am spus că sprijin pentru oraș pe oricine. Cei mai incomozi oameni sunt cei care nu cer nimic, pentru că dacă cer, li se dă și îi ai la mână. Nu am cerut nimic și nu-mi doresc în mod deosebit, pot să fac parte ca un consilier onorific, cine crede că are nevoie de expertiza mea, de prezența mea. Două lucruri mă interesează, proiecte sănătoase pentru oraș, orașul contează, și o echipă lângă care dacă mă pun să nu-mi fie rușine, pentru că totuși mi-am construit o imagine în atâția ani. Eu n-am făcut niciun pas înainte, nici înapoi spre liberali, sunt exact unde am fost, vorbim, discutăm…”, a explicat Dumbravă.

Managerul a precizat că se va implica cu adevărat în politică și alegeri doar dacă vede niște proiecte foarte serioase și va fi solicitat să facă parte din ele, dând exemplu o discuție recentă cu președintele Romeo Dunca despre noul spital care se va construi la Reșița: „Am avut o discuție chiar azi (marți-n.r.) la Reșița cu domnul președinte, ei urmează să primească finanțarea pentru noul spital și am spus că la momentul când se dă drumul, fie ca antreprenor, că asta am făcut în privat, și să susțin acea lucrare, fie ca un consultant, sunt deschis la orice lucru care aduce valoare județului!”

Adrian Dumbravă a încheiat spunând că relația sa cu Felix Borcean și Sorin Grindeanu este una deosebit de importantă, însă crede că o alianță PSD-PNL poate duce la prosperitatea Caransebeșului.

JCS-R.M.