Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Deputatul Luminiţa Jivan, preşedintele PSD Caraş-Severin, înainte de alegeri a dorit să adreseze locuitorilor judeţului câteva cuvinte simple şi de suflet!

Încep cu câteva lucruri concrete pe care trebuie să le cunoaşteţi. Totalul investițiilor în județul Caraș-Severin în guvernarea PSD (dec. 2016 – prezent) se ridică la 61 de milioane de lei. Investiţiile aflate la ora actuală în derulare însumează 860 de milioane de lei. Investiţiile contractate pe județ se ridică la 406 milioane de lei; totalul celor implementate de CNI depăşeşte 160 de milioane de lei. Valoarea totală a proiectelor de investiții pe județ se ridică la 1,5 miliarde de lei.

Cu asta am vrut să încep şi ştiţi bine că am bătut judeţul pas cu pas tocmai pentru a vă spune ce a făcut PSD pentru dvs. V-am spus şi despre ceea ce vrem să facem, despre toate proiectele din fiecare localitate cărăşeană ce trebuie duse la bun sfârşit. Nu cred că poate spune cineva că există vreo localitate în judeţ în care să nu se deruleze investiţii. Vă rog să reflectaţi asupra rezultatelor pe care le are PSD în fiecare comună şi oraş din Caraş-Severin.

V-am spus despre importanţa instituţiilor europene, instituţii care ne vor influenţa viaţa de zi cu zi. Este vital pentru noi să ne apărăm interesele ca naţie. Noi suntem într-o Uniune şi este foarte important să nu mai fim doar o piaţă de desfacere de mâna a doua, este important să stăm la masa negocierilor.

Dragi cărăşeni, am 34 de ani şi sunt al 19-lea candidat pe listele PSD pentru europarlamentare, pentru a-mi reprezenta ţara în cea mai importantă instituţie europeană: Parlamentul European.

Sunt un om simplu, crescută de bunici, un om căruia îi place să schimbe lucrurile în bine, să realizeze ceva. Şi în acest sens vă dau un singur exemplu: m-am implicat şi am reuşit să conving autorităţile să reabiliteze cu asfalt nou DN 57 Comorâşte – Oraviţa- Nicolinţ şi tronsonul adiacent DN 57A, Socol – Baziaş – Pojejena care nu a fost reabilitat de 40 de ani.

Mă implic şi fac demersuri pentru ca judeţul Caraş-Severin să fie beneficiarul celui mai mare domeniu schiabil din ţară. Am sprijinit proiecte pentru ca 27 de localităţi să aibă reţele noi de canalizare, 26 de localităţi să aibă sisteme de alimentare cu apă, proiecte prin care 38 de şcoli şi grădiniţe să fie reabilitate. Voi face tot ce pot pentru ca judeţul să aibă drumurile pe care le merită!

Sunt mama a două fetiţe minunate care vreau să crească aici, să aibă un viitor bun aici în cel mai frumos judeţ din ţară! Sunt soţia, fiica, nora, sora unor oameni minunaţi care iubesc acest judeţ.

Dragii mei, sunt multe de spus, dar vreau să vi le spun şi după alegeri, pentru că şi atunci vreau să vin în mijlocul vostru şi să vă vorbesc cu mândrie despre ceea ce fac, despre proiectele duse la bun sfârşit, despre România care merită respect.

Pentru toate astea, pentru că faptele trebuie să ia locul vorbelor, vă invit ca împreună să votăm PSD la Alegerile Europarlamentare de duminică, 26 mai.

Cu preţuire,

Deputat Luminiţa Maria Jivan