Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Dorinel Munteanu (51 de ani), acum antrenor la CSM Reșița, în Liga 2, nu a scăpat încă de legăturile cu fostul său club, FCSB, la care a jucat, dar a și antrenat. Potrivit Digisport, oficialii roș-albaștrilor l-au acționat în instanță pe Dorinel, la Judecătoria sectorului 5, în care cer anularea unei executări silite!

Ce s-a întâmplat de fapt? Fotbalistul, cu cele mai multe prezențe în echipa națională (134), i-a acționat, la rându-i, pe șefii roș-albaștrilor într-un proces legat de bani, pe care l-a câștigat în 2016.

De unde a pornit totul? Pentru că este rezident german, cei de acolo de la Fisc i-au cerut, în urmă cu mai mulți ani, lui Munteanu o situație a impozitelor plătite, din perioada în care a fost jucător activ, și astfel s-a constatat că cei de la FCSB nu au achitat impozitul. Suma, în valoare de 90.000 de euro, este cea rezultată de pe urma salariului primit în perioada în care fostul internațional a jucat pentru actuala vicecampioană a Ligii 1, adică din perioada 2003-2005.

Așadar, avocații grupării bucureștene au înaintat toate documentele la data de 27 ianuarie 2020, prin care au cerut anularea executării silite.

„Sunt vreo 90.000 de euro. A cerut fiscul nemților o situație a impozitelor plătite de mine. Așa s-a descoprit că FCSB nu a achitat impozitele cuvenite pentru salariul meu atunci când jucăm la ei, prin 2004-2005. Am câștigat în instanță și ei se tot chinuie, de vreo 7-8 ani, să scape de plată. Fac contestații pe care le pierd”, a spus Dorinel Munteanu.

Adaugă comentariu