Dorian Arbănaș: Nu suntem încă la forma la care ar trebui să fim! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Jocul dintre ACS Progresul Ezeriș și ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2 va avea loc sâmbătă, 12 martie, de la ora 15:00, pe terenul sintetic din Valea Domanului!

Având în vedere faptul că de la formația cărășeană au plecat foarte mulți jucători și că au venit alții noi în pauza de iarnă, obiectivul echipei va fi salvarea de la retrogradare. Momentan, Ezerișul este pe locul 7, cu 16 puncte, iar Viitorul Pandurii 2 are în cont doar 10 puncte.

Antrenorul Dorian Arbănaș a spus înaintea primului meci oficial din acest an: „Va fi un meci greu, așa cum vor fi toate partidele de acum înainte pentru noi. Trebuie să recunoaștem că încă nu suntem la forma la care ar trebui să fim, am avut probleme cu terenul de antrenament, dar noi vom scoate maximul din noi. Vom ieși pe teren și vom lupta să scoatem un rezultat pozitiv. Întâlnim o echipă bună, care se antrenează zilnic, iar noi vom trebui să-i facem față. Trebuie să facem un meci bun, deoarece formația din Târgu Jiu este contracandidata noastră la ultimele locuri. Am reușit într-un timp scurt să aducem jucători. Va dați seama că nu va fi ca și anul trecut, va fi mult mai greu. Am adus în probe și câțiva juniori de la profesorul Daniel Anghel, iar alții, cu mai multă experiență, care au fost în trecut la Ezeriș, au dorit să dea o mână de ajutor echipei. Aici mă refer la Ciurea sau Rusnac, dar sunt mai mulți. O să fie destul de greu și vom vedea pe parcurs ce se va întâmpla. Este foarte important acest meci și vom face tot ce putem să scoatem maximul”.

După o perioadă grea, cu multe plecări și multe sosiri, ne aflăm la startul sezonului de primăvară! Mulțumim jucătorilor care au rămas alături de noi, precum și celor care ni s-au alăturat. Strângem rândurile și avem convingerea că vom duce la bun sfârșit acest campionat de Liga 3! De asemenea, mulțumim în mod special conducerii clubului CSM Reșița pentru ajutorul oferit, președintelui Cristi Bobar și colegilor lui din club, dar și primarului Municipiului Reșița, Ioan Popa! Nu în ultimul rând, gândurile noastre se îndreaptă către președintele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, Viorel Lolea, cel care ne-a fost mereu un sprijin de nădejde! Ajutorul primit din partea dumneavoastră ne obligă și mai mult să nu renunțăm și să continuăm lupta, să mergem pe acest drum oriunde ar duce el!”, este mesajul transmis de cei care se ocupă de destinele formației din comuna Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru