Dobre: Am întâmpinat probleme pe faza defensivă! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

LUPAC – CSM Lugoj s-a impus cu scorul de 3-0 în amicalul cu AFC Voința Lupac, primul în care „croații” au evoluat sub bagheta noului antrenor, Lucian Dobre!

Lugojenii, echipă de Liga a IV-a din Timiș, s-au desprins încă de la pauză prin golurile lui Maier (min.22) și Stoia (min. 33), iar scorul final a fost stabilit de Gîrlea (min. 76, 11 metri). În repriza a doua, jocul a fost întrerupt minute bune după o ciocnire între portarul Lupacului, Trașcă, și un atacant lugojean, în urma căreia Trașcă a rămas întins pe gazon.

„Am încercat un nou sistem de joc, unul mai ofensiv. Am practicat un fotbal destul de ofensiv, dar am întâmpinat probleme pe faza de apărare. Am vrut la acest amical să verific tot lotul și i-am văzut la lucru pe toți fotbaliștii din lot. Am folosit două echipe în cele două reprize și mi-am făcut o idee despre fiecare jucător în parte. Bineînțes, m-au ajutat și datele primite de la fostul de antrenor, de la Boșco Vișatovici. Mai avem mult de lucru, urmează din nou o perioadă cu două antrenamente zilnice și există și o oarecare oboseală specifică acestei perioade de pregătire. Vom vedea, dar trebuie să fim în forma sportivă maximă la ora începerii campionatului. În acest amical au fost introduși și câțiva jucători de la Mundo. Am mai discutat cu câțiva fotbaliști să vină la Lupac și sper ca în această săptămână să definitivăm lotul”, a spus Lucian Dobre, antrenorul Voinței Lupac.

Următorul amical al „croaților” va fi miercuri, 3 august, cu Phoenix Buziaș.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu