Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Cel puțin așa susține ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, care a anunțat astăzi că prin această decizie oamenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze pentru astfel de probleme până în reședintele de județ. Pe lângă Caransebeș, alte 25 de municipii și orașe din țară vor avea sedii secundare ale serviciilor de permise și înmatriculări auto!

„Serviciile Publice Comunitare Județene Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor vor organiza sedii secundare și în alte localități pe lângă cele existente în municipiile reședință de județ. Această măsură reprezintă încă un pas important al MAI pentru dezvoltarea serviciului public, oferind cetățenilor care solicită derularea de operațiuni să aleagă între sediul din municipiul reședință de județ sau cel secundar, ceea ce va conduce la diminuarea distanțelor parcurse în vederea soluționării operațiunilor, dar și a reducerii aglomerației”, a declarat Vela.

Locația urmează să fie anunțată în cel mai scurt timp, la fel ca și programul de funcționare, spațiul urmând să fie pus la dispoziție de municipalitatea din Caransebeș.

JCS-N.C.

2 Comments

  1. Ireal cat de inapoiati suntem la nivel national. Inapoiati dpdv tehnic si tehnologic si inapoiati prin gandire.. Incredibil ca cei din Caransebes merg la Resita sa isi inmatriculeze masina.

    • Înseamnă că pe 27 septembrie 2020 în regim de urgență și preferențial.. putem da plăcute suedeze la pro România și PSD direct de la Caransebeș.. Fain.. și fără…. STRES.

Adaugă comentariu