Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Cu ocazia împlinirii a 32 de ani de activitate, echipa Diamant Reșița dorește să își răsfețe clienții cu oferte imbatabile, de până la 80 % reducere. Aceștia au pentru tine și casa ta o gamă variată și calitativă de produse!

Dacă îți dorești o baie modernă, poți trage cu ochiul la diversele modele de faianță și gresie(25 lei/mp). Principalele produse pentru care răspund cu o gamă complexă și cu prețuri foarte bune sunt: mobilier baie, cabină de duș(20 %), dușuri, mașină de spălat, căzi de baie, cazane de baie(2 surse; lemn-electric), chiuvete de granit și inox și nu numai. Gama de produse încearcă să cuprindă într-un mod cât mai armonios și util pentru dumneavoastră întreaga listă de produse necesare realizării amenajărilor de baie.

În cazul în care dorești să îți renovezi bucătăria sau sufrageria, echipa îți vine în ajutor cu o gamă clasică de uși de interior la doar 450 lei. Cât despre podele, acestea îmbină numeroase avantaje: prețul redus, calitatea extraordinară și ușurința montajului și a asortării cu ușile de interior. Nuanțele sunt plăcute, cu bun gust și conferă un aer cald și primitor.

Foarte important, dacă recent ți-ai spart setul preferat de pahare sau farfurii, vino la Diamant Reșița și îți garantăm că îl vei înlocui cu altul nou. Pentru gospodinele harnice avem o grămadă de ustensile de bucătărie: tacâmuri, seturi, mixere, mașini de făcut pâine, prăjitoare de pâine, articole de curățenie și diverse obiecte de mare folosință.

Dacă dorești să renovezi, să aduci un aer proaspăt locuinței, o notă revigorantă, echipa Diamant Reșița vine în sprijinul tău cu produse variate: de la vopsele, adezivi, benzi, unelte de zugrăvit, până la calorifere(10 ani garanție – de la 190 lei), covoare, purificatoare de aer, etc. Până la urmă, spațiul nu este niciodată complet fără un covor care să întregească decorul și un aer mereu curat!

Știm cât de importantă este CASA TA, iar confortul este esențial; doar știi vorba aceea că nicăieri nu-i ca ACASĂ! Ce mai aștepți? Înfrumusețează-ți casa cu produse de calitate și adu căldură cu surse eficiente și la prețuri avantajoase!

Vino să descoperi toate produsele, la sediul din Reșița, strada Sportivilor, nr. 3, lângă Gara de Nord și profită de ofertele DIAMANT REȘIȚA!